Mikoherb gel na prirodnoj osnovi protiv gljivica BiH

Mikoherb prirodi gel za stopala koristi se za suzbijanje gljivičnih infekcija na noktima i stopalima.

Mikoherb gel zaustavlja rast i širenje postojećih gljivica na noktima i stopalima te spriječava nastanak novih. Aktivni sastojci Mikoherb gela blagotvorno djeluju na kožu stopala, te regenerišu i obnavljaju ošećenje dijelove stopala.

Djelovanje Mikoherb gel gela protiv gljivičnih infekcija
Mikoherb gel intenzivno oslobađa gljivica i svih neugodnih simptoma gljivične infekcije.

mikoherb gel

-umanjuje svrab i neugodne mirise

-smanjuje znojenje stopala

-omekšava i njeguje kožu

-uništava gljivice i bakterije

-preventivno djeluje protiv gljivične infekcije

-oporavlja oštećene dijelove kože i noktiju na stopalima

-hrani i njeguje stopala i daje im prijatan miris

Mikoherb gel – gdje kupiti

Gel nije dostupan u apotekama, već isključivo putem online narudžbi. Proces naručivanja je jedinostavan – unesite svoje kontakt podatke u formular i gel će vam biti dostavljen na kućnu adresu, u najkraćem mogućem roku.

Sastav Mikoherb gela

Ekstrakt Kamilice – djeluje antibakterijski i antigljivično. Obnavlja ćelije oštećene infekcijom i daje stopalima svježinu i ugodan miris.

Ekstrakt Žalfije – Reguliše rad znojnih žlijezda i aktivnost bakterija i gljivca koje uzrokuju neprijatan miris stopala. Omekšava kožu i omogućava dugotrajan i prijatan cvjetni miris.

Aloe Vera – aloe vera stvara pH vrijednost kože koja je nepogodna za stvaranje gljivica i bakterija. Djeluje blagotvorno kod raznih kožnih oboljenja. Aloe vera je imunostimulans,antioksidans, djeluje baktericidno, antivirusno.

Maslinovo ulje – djeluje antibakterijski i antigljivično, regeneriše i obnavlja ćelije kože i daje joj prirodnu vlažnost.

Kako se koristi Mikoherb gel?

Na čista i suha stopala nanesite Mikoherb gel na oštećeno područje stopala. Ne ispirajte najmanje sat vremena nakon nanošenja gela.

zvanicansajttitangela