Bob’s Secret – kapsule protiv ćelavosti

bobs secret

BOB’S SECRET preparat je jedinstveni sastojak za povećanje volumena dlake, usporava i sprečava opadanje kose, odlična prevencija protiv ćelavosti. Doprinosi čvrstoći i stabilnosti noktiju, i sprečava njihovo listanje.

Ako vam je problem sa kosom izražen i borite se protiv ćelavosti Bob secret kapsule protiv ćelavosti su jedan od mogućih rešenja.

Sastojci Bob’s secret kapsula protiv ćelavosti hrane vašu kosu iznutra i tako rešavaju probleme poput opadanja kose, tanke i slabe kose i deluju kao prevencija protiv ćelavosti. Osim što su namenjene poboljšanju stanja kose, one deluju i na zdrav izgled vaših noktiju.

Na osnovu sopstvenih otkrića, najbolji frizer u Srbiji kreirao je i patentirao Bob’s Secret kapsule, dodatak ishrani koji hrani folikule kose i obnavlja teme, obezbeđuje hranjive materije i stimuliše rast kose. Kapsule Bob’s Secret predstavljaju inovativno sredstvo koje ne sadrži štetne hemikalije te pomaže rast i obnavljanje kose.

Upotreba Bob’s secret kapsula za negu kose i protiv ćelavoti radi upravo to – vraća organizam u balans. To za posledicu ima zaustavljanje opadanja kose, podsticanje rasta nove kose, veći volumen kose, veću gustinu kose, bolji kvalitet i sl.

Opis proizvoda

Kako djeluju Bob’s Secret kapsule?

Kapsule Bob’s Secret predstavljaju inovativno sredstvo koje deluje na teme i folikule dlake. Preparat Bob’s Secret jača kosu, stimuliše rast i čini kosu gušćom. Sadrže ulje pšeničnih klica, amino kiseline odgovorne za rast kose, željezo, cink i vitamine B.

Bob secret kapsule za rast kose sastav

Kosi je potrebno mnogo hranjivih sastojaka da bi rasla i izgledala lepo. Pošto kosa nije potrebna organizmu za funksionisanje, ukoliko organizmu fali neki od vitamina, minerala, aminokiselina ili drugih hranjivih sastojaka, prvo će ih uskratiti kosi. Iz tog razloga je bitna uravnotežena ishrana koja je danas pravi izazov za modernog čoveka.

Tu u pomoć uskaču dodaci ishrani. A sastav Bob’s secret kapsula za kosu ulaze vitamini za kosu, a to su optimalni sastojci za jačanje i negovanje kose. Tako sastav Bobovog preparata čine:

Vitamini B grupe

Ne postoji jedan B vitamin već kompleks vitamina B grupe koji obično idu zajedno. Svi su oni značajni za pravilno funkcionisanje našeg organizma, ne samo za bolji izgled kose. Ali kada je kosa u pitanju, neki od B vitamina posebno pospešuju rast kose.

Vitamini B obnavljaju suvu i krtu kosu, čine njenu teksturu boljom i rezulat bude zdrav izgled kose. Neki od vitamina B grupe pomažu u stvaraju crvenih krvnih zrnaca koja prenose kiseonik i hranljive materije do kože glave. Ovo je veoma značajno za dobru ishranu folikula preko kože.

Ovi vitamini pomažu i da ne dođe do prevremene pojave sedih vlasi. Vitamin B takođe stimulše proizvodnju melanina pa tako kosa duže zadržava postojanost boje.

Cink

Gubitak kose je čest simptom nedostatka cinka. Uz pomoć njega uljane žlezde oko folikula pravilno rade. Pomoću ovog minerala se regeneriše i dlaka i obnavljaju njeni slojevi. Takođe pozitivno deluje na stanje noktiju, recimo, na uklanjanje belih pega koje se mogu javiti na noktima.

Veće količine cinka mogu biti toskične, te je i ovaj sastojak jedan od razloga zbog koga ne biste smeli da prekoračite preporučenu dnevnu dozu Bob’s secret kapsula.

Gvožđe

Nedostatak gvožđa može dovesti do anemije što se javlja kao čest uzrok gubitka kose. Naročito su sa ovim problemom suočene žene. Stoga, dodatak gvožđa u ishrani može poboljšati kvalitet krvi, naročito crvenih krvnih zrnaca koji opet donose kiseonik do ostalih ćelija u organizmu. Na ovaj način se preko kože glave bolje hrani kosa i smanjuje se njeno opadanje.

Ulje pšeničnih klica

Ulje pšeničnih klica se dobija hladnim presovanjem klica koje se nalaze unutar pšenice. Dobijeno ulje sadrži mnoštvo folata, vitamina i antioksidanata. Među antioksidantima se posebno izdvaja vitamin E. Lako se vare, i njihov bogat sastav se dobro apsorbuje.

Sa ovakvim sastavom, ulje pšeničnih klica u Bob’s kapsulama protiv ćelavosti obnavlja suvu tanku kosu, hraneći je od korena do vrha.

Cistein

Ukoliko vam u telu nedostaje cistein ili imate lošu apsorpciju cisteina to može biti jedan od uzroka opadanja kose

Cistein je prirodna aminokiselina u grupi keratina. A keratin je, poznato je, glavna komponenta kose, kože i noktiju. Kada u organizmu postoji balans ove aminokiseline, kosa postaje jača.

Cistein u Bob’s kapsulama usporava gubitak kose. Deluje kao antioksidans, a bez antioksidanata kosa se prosto ne može izboriti sa spolješnjim uticajima.

Metionin

Metionin je prirodna aminokiselina koja je veoma dobra za detoksikaciju organizma i jačanje kose i noktiju. Telo nije u stanju da samo stvori ovu aminokiselinu, pa se dobija iz hrane i suplemenata.

Metionin ide ruku pod ruku sa cisteinom, jer je potreban je za proizvodnju cisteina. Pored cisteina, pomaže i apsorpciju cinka. Tako da nije slučano što se u Bob’s secret kapsulama nalazi pored ovih sastojaka.

Količina koja se nalazi u ovim tabletama je sigurna za uporebu. Međutim, ukoliku se unesu veće količine metonina, mogu se javiti neki neženi efekti kao što su bolesti jetre ili štetan uticaj na plod kod trudnica. Iz ovog razloga, neophodno je da vodite računa da ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu.

Iako na zvaničnom sajtu prodaje Bob’s secret proizvoda stoji da nema neželjenih efekata, ne škodi preventiva. Savetujemo vam da pre bilo kakve upotrebe bilo kojih dodataka ishrani proverite sa lekarom ili farmaceutom da li su oni preporučljivi baš za vas. Ukoliko ste u mogućnosti, možete i uraditi laboratorijske analize i proveru nivoa datih sastojaka u organizmu.

Kome se preporučuju Bob’s secret kapsule za zdravu kosu

Bob’s secret kapsule se preporučuju svim odraslim osobama sa izraženim problemima sa kosom. Dakle, Bob’s kapsule protiv ćelavosti mogu koristiti i žene i muškarci i to sa potpuno različitim tipovima kose.

Aktivni sastojci preparata deluju kod

peruti,
slabe kose,
rane ćelavosti,
kose isušene od farbanja, peglanja, feniranja i drugih oštećenja,
beživotna kose,
suve kose koja se lako krza,
kose koja se masti (pojačano lučenje sebuma).
Ukoliko imate bilo koje od navedenih stanja, Bob’s kapsule za jačanje kose i protiv ćelavosti su namenjene i vama.

Bob Secret kapsule za rast kose su rezultat višegodišnjeg održavanjem lepe kose. Bob je prosto ovim višegodišnjim radom shvatio da je bitno kosu negovati iznutra i voditi računa pre svega o koži glave pre nego o kozmetičkim proizvodina namenjenim spoljašnjoj upotrebi. Iz ovog saznanja, rodila se i ideja o kapsulama koje bi pomogle da sprovede svoju zamisao.

Ideja plus adekvatno istraživanje plus saradnja sa labolatorijama u inostranstvu stvorile su i proizvod Bob’s secret kapsule protiv ćelavosti.

Deluje antialergijski
Hidrira kožu temena
Suzbija gljivične infekcije
Normalizuje aktivnost lojnih žlezda
Posebno delotvoran kod osetljive kože temena

Kako koristiti kapsule Bob’s Secret?

1.Kapsule koristite 1 put dnevno ujutro pre obroka.

2. Preporučeni tretman – 30 dana.

3. Kod intenzivnog opadanja kose i ozbiljnih problema sa kožom glave, preporučuju se 2 uzastopna tretmana

 

 

PORUČIVANJE ZEMENSKI PROIZVOD