Prostamid čaj za očuvanje prostate

prostamid

Prostamid – gde kupiti – u apotekama – sastav – iskustva – cena – Srbija i Bosna – Crna Gora – Makedonija

Prostamid čaj za očuvanje zdravlja prostate djeluje antibakterijski te ublažava upalu mokraćnih kanala i urinarnog trakta.

Antioksidansi Prostamid čaja spriječavaju oticanje prostate i njegog oštećenja. Konzumacija čaja pomaže pri jačanju imunog sistema čineći ga otpornijim na upale i štetne uticaje.

Opis proizvoda

Sastojci Prostamid čaja

Korijen koprive – preventivno djeluje na prostatitis, umanjuje upalu, djeluje antibakterijski. Ojačava erekciju.

Listovi brusnice -jačaju zidove krvnih sudova, olakšavaju mokrenje

Listovi breze– potiču obnavljanje urogenitalnog sistema, čuvaju zdravlje prostate

List peršuna – čuva zdravlje mokraćnih kanala i urinarnog trakta.

Ruzmarin -pojačava libido, djeluje na lokalnu cirkulaciju poboljšava erekciju

prostamid caj

Kako se priprema Prostamid čaj?

3 srednje kašike čaja potopiti u 3dl vrele vode, kuhati 10 minuta i ostaviti da se ohladi (15-30min) u poklopljenoj posudi uz povremeno miješanje, procijedite i pijte. Uzimati 2 ili više šolja čaja Prostamid tokom dana u trajanju od 1 meeseca.

Koji su to znaci i simptomi koji ukazuju da imate problem s prostatom?

Da li vam se dešava da ustajete noću kako biste mokrili usled nagle potrebe za tim, kao i to da stičete utisak kada to odradite, da vam bešika nije prazna? Takođe, da li osećate peckanje i bol u toku mokrenja i curenje urina nakon što ste mokrili? Ako se pronalazite u ovim slučajevima, ovo je jasan znak da imate problem sa prostatom. Postoje dodatni simptomi, ali se najčešće manifestuje ovako.

Ovo možda niste znali, ali problem sa prostatom može da dovede do problema sa potencijom i može uzrokovati brojne zdravstvene probleme. Ipak, ne treba da očajavate jer za vas imamo pravi proizvod. U pitanju je Prostamid čaj koji će rešiti ovaj problem za vas. Ono što diferencira ovaj proizvod u odnosu na sve druge, jeste to što je on u potpunosti prirodan i organiski proizvod.

Možete videti i iskustva ljudi ukoliko želite da se informišete putem foruma i to je ono što vam mi svakako savetujemo ako želite podrobnije da se upoznate sa ovim čajem. Definitivno pogledajte i kakvi su komentari koji se ostavljaju povodom Prostamid čaja jer ćete na taj način steći punu sliku o ovom proizvodu.

IZABERITE VASU DRZAVU I PORUCITE SA  SA ZVANICNOG SAJTA

 

SRBIJA

 

 

BIH

 

 

CRNA GORA

 

 

MAKEDONIJA