Prostaten kapi za prostatu gde kupiti

prostaten

 

Čaj Prostaten je sasvim prirodan. U njegovom sastavu nalaze se osušene lekovite trave.
Glavni uzrok problema s potencijom je nedovoljan nivo testosterona. Prostaten deluje u tom pravcu

Testosteron je muški hormon odgovoran za erekciju. Što je njegov nivo veći, veće je privlačenje muškarca prema ženi i potencija je bolja. Maksimalni nivo proizvodnje testosterona dešava se od 18-22 godine. Nakon toga, nivo hormona počinje da opada polako dok se naglo ne smanji. Tako nizak nivo testosterona utiče na potenciju i starenje tela.

Osim starenja, na proizvodnju testosterona utiču i spoljašnji faktori – loše navike, nezdrava ishrana, faktori iz okruženja (na primer, rad u nezdravoj okolini) i još dosta toga.

Ovi faktori dovode do ubrzanog opadanja nivoa testosterona i zato muškarac postaje impotentan u ranom dobu.

Proverite simptome koji ukazuju na nizak nivo testosterona:

Osećate slabost
Mišićna slabost
Česte glavobolje
Problemi s probavom
Stalno vam se spava
Izostanak želje za seksom
Usporene reakcije
Problemi s pamćenjem
Promene krvnog pritiska
Loša elastičnost mišića i kože
Apatija i razdražljivost
Opadanje kose
Često razbolevanje

Prisustvo bar dva simptoma ukazuje na to da je nivo testosterona nizak. Da biste vratili potenciju, neophodno je da povećate nivo testosterona.

Prostaten savršeno obnavlja funkcije proizvodnje testosterona. Povoljšava testise i poboljšava njihovu funkciju do 20-30 godina starosti. Ovo dovodi do ojačavanja tela i potencije.

Kao što smo rekli i ranije, pacijenti koji izgube nadu vraćaju se normalnom seksualnom životu nakon 3-4 nedelje lečenja čajem Prostaten. Neophodno je piti čaj svakog dana. Prve promene mogu da se primete već nakon nekoliko dana. Ovaj proizvod obnavlja potenciju, ima povoljan efekat na ceo organizam jer je testosteron glavni muški hormon.

 

PORUČIVANJE SA POPUSTOM