Pure Prost kapsule podrška za prostatu

pure prost

PURE PROST 100% prirodan dodatak prehrani za muškarce, podrška Vašoj prostati i urinarnom zdravlju sa 250 mg BETA SITOSTEROL-a
Predupredite problem sa prostatom ili olakšajte svoje postojeće probleme upotrebom Beta Sitosterola!

Beta Sitosterol:
Smanjuje noćne odlaske u toalet
Potpomaže pražnjenje bešike
Poboljšava cirkulaciju

Više od 50% muške populacije ima problem sa prostatom.Taj problem kod mnogih nastaje već posle 30 godine života,a procenat raste sa starošću, tako da kod muškaraca od 70 godina taj procenat dostiže i preko 75%. Uvećana prostata može ometati mokrenje, povećavajući učestalost i nagon ili čak izazvati problem sa pražnjenjem bešike. Takodje, uvećana prostata može dovesti do erektilne disfunkcije tj. do smanjenja seksualne potencije.

Zašto je PURE PROST proizvod broj 1 u Americi?

Zato što sadrži veliku koncetraciju Beta Sitosterola i pored toga još 10 aktivnih sastojaka koji sinergijom svog dejstva ostvaruju neverovatno pozitivan efekat na prostatu. ta je Beta Sitosterol? Beta Sitosterol je prirodno jedinjenje koje se nalazi u biljkama i klinički je dokazano njegovo pozitivno dejstvo na benigno uvećanje prostate, jačanje imunološkog sistema, pozitivno utiče na nivo holesterola,kao i na gubitak kose. Beta Sitosterol je toliko značajno jedinjenje, da je Američka uprava za hranu i lekove FDA dozvolila da se u rekamama za hranu i pića koja ga sadrže može koristiti može koristiti izraz „ PREVENTIVNA HRANA ZA SRCE“. Deo svog efekta ostvaruje kroz blokadu 5alfa reduktaze, enzima koji stvara testosteron, a jedan je od glavnih krivaca za promene na prostati.

Pure Prost sastav
Vitamin D3
Prema istraživanju Schwartza I Hulka, nizak nivo vitamina D u organizmu povećava rizik kancera prostate. PURE PROST sadrži čak 800IU vitamina D3 , što je preporučena dnevna doza.

Fitosterol
Sterol biljnog porekla koji se nazivaju odžačarima krvnih sudova. Koriste se u lečenju prostate, pomažu pražnjenju bešike i pomažu u širenju kancera.

Cink
Pored gvoždja, cink je je najčešći mineral i nalazi se u svakoj ćeliji.Ima veoma važnu ulogu u metabolizmu i stvaranju novih ćelija. Cink sprečava promene na prostati.

Hrom
Značajan za regulaciju nivoa glukoze u krvi, potpomaže zdravlju srca i predstavlja značajan izvor energije.

Kalcijum
Pored toga što je veoma bitan za zdravlje kostiju I zuba, u kombinaciji sa vitaminom D3 daje daleko veći efekat nego što ovi minerali imaju kod zasebnog konzumiranja.

Selen
Utiče na smanjenje oksidativnog stresa i smanjuje rizik od bolesti raka

Bakar
Igra važnu ulogu u stvaranju kostiju i eliminaciji slobodnih radikala iz organizma.

Molibden
Poboljšava opšte stanje organizma i sprečava anemiju

Magnezijum
Bitan za čišćenje organizma od toksina, opuštanje mišića, pravilan rad nervnog sistema

Bor
Pomaže pri metabolizmu kacijuma i magnezijuma, te time bitan za zdravlje kostiju kao i ćelijske membrane

1. Da li mi treba recept za PURE PROST?
Ne,PURE PROST je 100% prirodan dodatak ishrani i nije neophodan recept za kupovinu

2. Kako se koristi PURE PROST?
Dva puta dnevno,ujutru i uveče sa tečnošću

3. Kako da naručim PURE PROST?
Možete na ovoj stranici kliknuti na NARUČI i u kontakt formi ostaviti ime i telefon,pa će Vas operater pozvati radi uzimanja podataka za slanje proizvoda.

4. Kako se plaća?
PURE PROST plaćate tek kada Vam kuriri dostavi na adresu

5. Da li će mi PURE PROST rešiti problem prostate?
PURE PROST nije lek,već dodatak ishrani i po svom sastavu ima mnoga pozitivna dejstva na organizam, a naročito na prostatu,urinarni trakt i bešiku. To je proizvod koje je najprodavaniji i najvišse preporučuje od strane Američkih urologa. Iako ima zavidne rezultate, naravno da ne deluje na svakoga isto i da su rezultati individualni.

OGROMNA DOBIT ZA VAŠU PROSTATU

pure prostPreko dve decenije PURE PROST je proizvod koji Američki urolozi prepisuju pacijentima i zato je on najpreporučljiviji proizvod ove vrste. Prirodnog porekla, može blagotvorno uticati na prostatu,poboljšati pražnjenje bešike,smanjiti noćne odlaske u toalet. Mnogobrojna klinička istraživanja pokazuju da beta sitosterol utiče na smanjenje učestalog mokrenja kako danju,tako i noću te samim tim pruža bolji i čvršći san. Doprinosi normalnom funkcionisanju prostate. Obično se za ove probleme korisiti ulje testeraste palme u kome se takdje nalazi beta sitosterol, ali treba napomenuti da jedna kapsula PURE PROST sadrži i 100 puta više ovog dragocenog jedinjenja, 250mg u samoj jednoj kapsuli!!! Takodje klinička ispitivanja su pokazala da pojačava mlaz mokraće i poboljšava pražnjenje bešike. Smanjite ili prekinite noćno ustajanje i odlaske u toalet! Američki proizvod broj 1 za zdravlje prostate!!! PURE PROST najzad i kod nas od domaćeg renomiranog proizvodjača.

 

 PORUČIVANJE SRBIJA