Prostanol čaj za prostatitis prirodni preparat

0
410
prostanol caj
Rate this post

Prostanol čaj koristi se za očuvanje zdravlja prostate, mokraćnih kanala i urinarnog trakta kod muškaraca u zreloj dobi. Antiupalna i antibakterijska svojstva čaja pomažu upalu i oticanje te čuvaju zdravlje prostate. Prostanol takođe obnavlja libido te produžava erekciju.

Prostanol čaj

Uklanja upalu
Već za nekoliko dana, bol, upala i spazmi se ublažavaju, a pri redovnom korišćenju – postepeno i nestaju

Olakšava mokrenje
Biljne komponente čaja Prostanol šire mokraćne puteve, pomažu redovno i potpuno pražnjenje mokraćne bešike – bez odlaska u toalet preko noći, bola i nelagode

Zahvaćene ćelije i organi urogenitalnog sistema vraćaju svoje normalne funkcije. Zdrava cirkulacija krvi se obnavlja u karlici. Seksualna funkcija je obnovljena. Rezultati su postojani.

Upala prostate česta je bolest koja bar jednom u životu pogađa 10 – 15% muškaraca. Simptomi su u najblažem obliku neugodni, a obično se javlja jaka bol. Prostata je žlezda koja je deo muškog polnog sistema. Smeštena je ispod mokraćne bešike, a ispred rektuma, završnog dela debelog crijeva. Teška je 15 – 25 grama, oblika i veličine kestena. Prostata okružuje mokraćnu cev koja vodi mokraću od mokraćne bešike do vrha penisa. Građena je uglavnom od mišićnog i žlezdanog tkiva, a glavna joj je funkcija proizvodnja tečnosti koja je sastavni deo sperme. Tokom orgazma stezanje mišića istiskuje tečnost iz prostate u mokraćnu cev.

Sastav Prostanol čaja?

Rastavić – Čaj od rastavića je proveren narodni lek za mokraćne kanale i bubrege. Ojačava erekciju.

Uva – djeluje antibakterijski i protuupalno

Rusomača – koristi se za kod akutne upale mokraćne bešike

Troskot – koristi se za liječenje bolesti prostate

Kantarion – spriječava i liječi upalne procese u tijelu

Kako se koristi Prostanol?

U 3dl ključale vode dodajte 1 supenu kašiku čaja i ostavite da ključa 10 minuta. Zatim ohladite napitak 15-30 minuta u poklopljenoj posudi, procijedite i pijte. Pijte po 2 ili više šolja čaja Prostanol tokom dana u trajanju od mjesec dana.

zvanicansajttitangela

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here