Prosta Drops biljne kapi za prostatu

0
741
prosta drop
Rate this post

Hronični prostatitis je bolest koja pogađa približno 40% muške populacije i nemara i nelečenja u većini slučajeva, ova disfunkcija dovodi do impotencije. Posle mnogo godina proučavanja i mnogih neuspeha, istraživači organskih proizvoda, zasnovani samo na prirodnim supstancama, uspeli su da stvore moćnu formulu nazvanu Prosta Drops.

Ovaj prirodni preparat napravljen je od biljaka dokazano naučno korisnih za poboljšanje funkcije prostate. Prirodni sastojci koji se nalaze u sastavu biljaka mogu vam pomoći da poboljšate cirkulatorni sistem, normalizujete proces mokrenja, povećate imunitet i povećate libido.

Sastav Prosta Drops koji nam se daje u upotrebi dolazi u obliku kapi. Formula, sastav i njegovi sastojci mogu se naći u sertifikatu unutar pakovanja, kao i način upotrebe i doziranje. Najvažnije supstance sadržane u ovom proizvodu su sastojci pomenutih biljaka: Equiseti 20% , Calendulae 20%, Visci 20%, Petasites 15%, Corylus 15% , Linatia Vulgaris 10%.
Prosta Drops njegovo antibakterijsko i antiseptično delovanje značajno smanjuje broj patogenih bakterija i mikroorganizama koji uzrokuju prostatitis. Ovaj proces u osnovi doprinosi uklanjanju uzroka ove disfunkcije. Bioaktivni biljni ekstrakti imaju vrlo jaka antiinflamatorna, antioksidativna i regenerativna svojstva krvnih sudova, uz to stimulišu mikrocirkulaciju u tkivima žlezda i pomažu u obnavljanju pogođenih funkcija. Zbog diuretičkog dejstva organskih sastojaka uklanjaju se poremećaji mokrenja i ublažavaju upale i grčevi.

Redovna upotreba – povećava protok urina i postepeno smanjuje čestu potrebu za mokrenjem, posebno noću. Neudobnost, osećaj sagorevanja, kao i osećaj „nepotpunog pražnjenja“ bešike i druge neprijatne senzacije postepeno će se smanjivati, a proces mokrenja će postati lakši.

prosta drop

 

Poboljšava regeneraciju funkcije prostate i uretre, koje nisu imale optimalan kapacitet u fazi insuficijencije, zbog upale, doprinosi obnavljanju normalnog polnog života i plodnosti, takođe pomaže u povećanju potencije i libida. Kontinuirana upotreba proizvoda može pomoći u sprečavanju pogoršanja prostatitisa i s njim povezanih poremećaja seksualnog zdravlja.

AKTIVNE SUPSTANCE:
EQUISETI – Preslica se tradicionalno koriste u liječenju mnogobrojnih oboljenja, npr., genitalnih i urinarnih infekcija.
CALENDULAE – Neven pomaže kod oboljenja sa prostatom i unutrasnjih infekcija.
VISCI – Imela jača obrambene snage organizma, pomaže prilikom unutrašnjih infekcija.

Neki od ostalih sastojaka su:
Petasites 15%, Corylus 15%, Linatia Vulgaris 10%

Čuvajte se falsifikata !
Velika popularnost proizvoda drastično povećava broj krivotvorenih proizvoda.
Proizvod se prodaje SAMO u originalnom pakovanju!
Ima jedinstveni registracijski kod i poseduje potvrdu o registraciji za prodaju u SRBIJI & EU, kao i potvrdu o kalitetu prozivoda.

Budući da nam je dobrobit nije prioritet, Mezatone vam nudi promotivnu cenu s popustom od 50%

Kako poručiti proizvod?
– Ispunite obrazac za narudžbu (ime, telefon)
– Kontaktiraće vas naš naš operater
– Platite proizvod prilikom preuzimanja paketa

 

zvanicansajttitangela

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here